banner isbank

YAŞAYAN DEĞERLER SATRANÇ TURNUVAMIZ SONA ERDİ

IMG-20171127-WA0041IMG-20171127-WA0042IMG-20171127-WA0044IMG-20171127-WA0045IMG-20171127-WA0046IMG-20171127-WA004825-26 Kasım 2017 tarihleri arasında Sancaktar İş Merkezi Kat:4'de yer alan Satranç İl Temsilciliği salonunda gerçekleştirilen Yaşayan Değerler Satranç Turnuvamız sona erdi.

İzmir, İstanbul, Ankara, Ordu, Amasya, Sinop gibi illerden gelerek ilimizde düzenlediğimiz yarışmaya katılan yarışmacılarında yer aldı Yaşayan Değerler satranç turnuvasını 86 sporcunun katılımı ile tamamladık. 

Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü beyfendi turnuva salonumuzu ziyaret ederek sporcularla kısa görüş alış verişinde bulundu. Turnuvasın gidişatı hakkında Satranç İl Temsilcimiz Hasan Özer Gökmen kısa bir birifing alırken,  turnuvaya katılan sporcularla fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmeyen Belediye Başkanımız Muzaffer Külcü velilerin ve sporcuların hoş görüsüyle karşılaştı yapılan hizmetlerin iyi olduğunu dile getiren veriler Belediye Başkanı ile fotoğraf çekinmeyide ihmal etmediler. 
            Turnuva esnasında Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ziyarette bulunarak katılan sporculara başarılar diledi. Sporcularla yakından ilgilenen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Ahmet Ateş’e ocak ayında yapılacak olan Türkiye Kupasında başarılar diledi. Turnuva devam ederken çocuklarını veliler ile kısa sohbet eden Külcü sporcuların ve velilerin kendisine gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı memnun oldu. Satranç Sporcunun çorum ilinde iyi bir noktaya geldiğine değinen Satranç İl Temsilcisi Hasan Özer Gökmen Belediye başkanımızın satranç sporuna vermiş olduğu desteklerden dolayı sporcular ve veliler adına teşekkür etti.

 İl dışından gelen sporcuların yapılan Çorum ilinde yapılan turnuvaların kaliteli olduğunu, kendi illerinde böylesine iyi organize turnuvalar yapılamadığını bundan sonraki çorum ilinde yapılacak turnuvaları yakından takip edeceklerini belirttiler.

Turnuva sonunda ilk üç dereceye giren sporculara kupa ve madalya ayrıca para ödülleri de kendilerine takdim edildi.

Açık Kategoride Birinci Emir Bek , İkinci Onur Şahin, üçüncü Muhammet Emin Biçici, dördüncü Hayati Toksan olurken 12 Yaş Altı Kategoride Birinci Teoman Güney Ersöz,  İkinci Çağan Arhan Hotman, Üçüncü Erdem Özkıdık, Dördüncü Merve Özlem Özer oldu. 

FİDE NUMARASI ALINAN SPORCU LİSTESİ

12 Yaş Altı Kategorisi Yarışma Sonuçları 

Açık Kategori Yarışma Sonuçları