banner isbank

KULÜPLER ŞAMPİYONASI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

IMG 9549
Konya Selçuklu Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen, 60 takım ve 817 sporcunun yarıştığı 2019 Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonası’nda 
son üç tura girildi. Bugün oynanan karşılaşmalarının ardından şampiyonada 6 tur tamamlanırken, Düzce As GSK Derneği ve Borçelik Bursa Deneyim Satranç SK. 11 puanla liderliği paylaşıyorlar.

İlimizden Sungurlu Eğitim Gençlik ve Spor Kulubu, Çorum Maviay Gençlik ve Spor Kulübü ile Mustafa Kemal Ortaokulu Gençlik ve Spor Kulübüde mücadele etmekte.

2. masada iki favori takım olan Krater GSK ile Düzce As GSK Derneği karşı karşıya geldi. Karşılaşmada Düzce As GSK Derneği adına mücadele eden Çağrıcan Subaşı, rakibi CM Egemen Gülden karşısında siyah taşlar ile çok güzel bir galibiyet alarak takımına çok önemli bir avantaj kazandırdı. Diğer masalarda da rüzgârı arkasına alan Düzce As GSK Derneği rakibini 5.2-2.5 mağlup etmeyi başardı ve ilk 6 yolunda da çok kritik bir galibiyete imza atmış oldu.

1.masada oynanan Bitlis Satranç SK Derneği – Borçelik Bursa Deneyim Satranç SK mücadelesi hızlı bir şekilde beraberlik ile sonuçlandı. 3. masada şampiyonanın kritik karşılaşmalarından biri olan Göztepe SK Derneği ve 07 Deniz GSK mücadelesinde ise yüzü gülen taraf 5.2-2.5’luk skorla 07 Deniz GSK oldu.

4. masada ise Artvin İl Özel İdaresi SK, 4 numaralı seribaşı Çelik Satranç SK Derneği ile karşılaştı. Ana masalarda istediği sonuçları alamayan Artvin İl Özel İdaresi SK, özellikli masalarda 3.5 puan alarak güçlü rakibi ile 4-4 berabere kalmayı başardı.

Zirve mücadelesinin iyice şekil almaya başlayacağı şampiyonanın 7. turu yarın saat 10.00’da başlayacak.
Turnuvayı aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz.

http://kulupler.tsf.org.tr/