banner isbank

Satranç İl Temsilcileri Toplantısı ve Satranç Hakemleri Çalıştayı Sona Erdi

Türkiye’nin dört bir yanından il temsilcilerinin ve hakemlerin katıldığı organizasyonda Türk satrancı için bir dizi önemli karar görüşüldü.

Bugün düzenlenen Satranç İl Temsilcileri Toplantısı ve Satranç Hakemleri Çalıştayı’nın kapanış törenine, Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tulay, Başkan Vekili Aşkın Keleş, As Başkan Halil Hilmi Darı, As Başkan Fatih Maden, TSF Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Ümit Şifaver, Ömer Asım Ötegen, Sultan Daban, TSF Genel Sekreteri M. Sedat Fırat, Merkez Hakem Kurulu Başkanı IA Ahmet Uçtu, Temsilcilikler Koordinasyon Kurulu Başkanı Mustafa Eroğlu, Kulüpler Koordinasyon Kurulu Başkanı Ferhat Kuru, Teknik Kurul Başkanı IA – FI Aykut İlker Mete, il temsilcileri ve hakemler katıldı.

13-15 Mart 2020 tarihleri arasında düzenlenmesi planlanan organizasyon, önceden alınan karar neticesinde “Covid-19” adlı yeni koronavirüsünden kaynaklı olarak bugün sona erdi. 

İlk kez düzenlenen Satranç Hakemleri Çalıştayı’nda katılımcı hakemler satranç sporunu daha ileriye taşımak için görüş ve önerilerini dile getirdi. .

İl Temsilcileri Toplantısı’nda ise Hakem Kurulu Başkanı IA Ahmet Uçtu, Temsilcilikler Koordinasyon Kurulu Başkanı Mustafa Eroğlu, Teknik Kurul Başkanı IA – FI Aykut İlker Mete, Teknik Kurul Üyesi IA Akif Tayfun Haznedaroğlu, Teknik Kurul Üyesi IA-FT  Atilla Gürmen ve Eğitim Birimi Koordinatörü Oğuz Taymaz sunum gerçekleştirdi.
İlimizden İl Temsilcimiz Hasan Özer Gökmen ve İl Hakemimiz Mesut Çetinoğlu'da katılarak çalıştayda yer aldılar.

Satranç İl Temsilcileri Toplantısı ve Satranç Hakemleri Çalıştayı’na katılan tüm ailemize teşekkürlerimizi iletiyoruz.IMG-20200314-WA0001IMG-20200314-WA0002IMG-20200314-WA0003