banner isbank

2. Kademe Antrenörlerimiz için Online‘‘Gelişim Semineri’’ Planlanmıştır

bir balk ekleyin 30Değerli Antrenörlerimiz;

Antrenörlük Kursları 14.12.2019 Sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Antrenör Yönetmeliğine istinaden Temel Eğitim ve Uygulamalı Eğitim olmak üzere iki aşamalı olarak gerçekleşecektir. Temel Eğitimde başarılı olan adaylar ilgili federasyonca açılacak olan uygulama eğitimine katılabileceklerdir. Uygulama eğitimi sonunda yapılacak sınavda başarılı olanlar antrenörlük belgesi alabileceklerdir.

Bilgi için:http://sporegitim.gsb.gov.tr/

TSF Antrenör Talimatına göre, Antrenör eğitim programı kademeleri arasında geçiş işlemleri MADDE 16-3/c’yegöre üst kademeye (3. Kademe’ye) geçiş şartlarından biri olan ‘‘antrenörlük belgesine sahip olduktan sonra en az iki gelişim seminerine katıldığını belgeleme şartı’’ nedeni ile Türkiye Satranç Federasyonu olarak Eğitim Kurulumuz koordinasyonunda, 2. Kademe antrenörlerimiz için online  ‘‘Gelişim Semineri’’ planlanmıştır.
 
TSF Antrenör Talimatı

Kurs detayları; 

  • Katılım 100 kişi ile sınırlıdır.
  • Seminere dönem vizesi olan antrenörler katılabilecektir. Kontrol ediniz : https://lisans.tsf.org.tr/online/
  • Başvurular e-devlet üzerinden “Gençlik ve Spor Bakanlığı/Spor Bilgi Sistemi” ne girilerek yapılacaktır.
  • Son başvuru tarihinden sonra kayıt işlemleri sistem üzerinden otomatik olarak kapanacağından bu tarihten sonra hiçbir şekilde işlem yapılamayacaktır.
  • Son başvuru tarihinden önce kontenjanın dolması halinde kayıtlar kapanacaktır.
 

*Kayıt Başlangıç tarihi:  14.10.2020

*Kayıt Bitiş tarihi: 20.11.2020

*Kayıt işlemini tamamlayan antrenörlerimizin seminer ücretini de belirtilen şekilde hemen ödemeleri gerekmektedir, aksi halde kontenjanın dolması durumunda sorumluluk kabul edilmeyecektir.

KAYIT İŞLEMİNİ NASIL YAPACAĞIM?

- Seminer Kayıt İşlemleri: https://www.turkiye.gov.tr/

- Yukarıda gösterilen linkten arama kısmına “Spor Bilgi Sistemi” yazılır.

- Daha sonra “Spor Bilgi Sistemi (Gençlik ve Spor Bakanlığı)” linkini tıklayınız.

- Açılan sayfada “Uygulamaya git” kısmı tıklanır.

-‘‘Spor Elemanı’’ ardından “Seminer Başvuru” tıklandıktan sonra "SATRANÇ 2. Kademe Antrenörler İçin Gelişim Semineri-3” seçilerek buradan seminere kayıt işlemlerinizi kendiniz gerçekleştireceksiniz. Kayıt tamamlandıktan sonra aşağıda belirtildiği şekilde ödeme yaparak kaydınızı tamamlayınız. Lütfen ödeme hakkındaki bilgileri dikkatli okuyunuz.

Ödemeler kesinlikle hesaba HAVALE veya EFT şeklinde yapılmayacaktır.

  • Ödemeler kayıt sırasında girmiş olduğunuz e-posta adresinize sistem tarafından otomatik gönderilen REFERANS NUMARASI ile İş Bankası gişelerinden 6T ekranından 2695 kurum kodu ile fatura ödemesi şeklinde 100 TL  olarak yapılacaktır. İş Bankası Internet şubesinden veya Bankamatikten ödeme yapacak kursiyerler ise "Ödemeler/Fatura/Anında Fatura Ödeme" seçeneğinden referans numarası ile Türkiye Satranç Federasyonu'nu seçerek ödeme yapabilirler. Referans numarası mailinize spam olarak düşebilmektedir, referans numaranızı e-devlet başvurularım kısmından da kontrol edebilirsiniz.
  • İlgili kademedeki tüm katılımcılara ‘‘Online Seminer Katılım Belgesi’’ gönderilecektir.
 

SEMİNER PROGRAMI 

TARİH

EĞİTMEN

KONU

28 Kasım 2020

Saat:10:00-12.00

Ata Seçer

  • Açılış Hazırlıkları
28 Kasım 2020

Saat:14:00-17.00

Reşat Sadık

  • Beraberlik ve Zugzwang
29 Kasım 2020

Saat:10:00-12.00

Nilüfer Çınar Çorlulu

  • Ölümsüz Satranç Partileri
29 Kasım 2020

Saat:17:30-20.30

Veyis Özcan

  • Taktik Motifler
 

  • Sınırlı sayıda katılım nedeniyle ödeme yaptıktan sonra iade talebinde bulunanların iade işlemi yapılmayacaktır.
ÖNEMLİ !!!  Online Seminer için Kurulum ile ilgili detayları lütfen dikkatlice takip ediniz.

Seminer Microsoft Teams uygulamasında online olarak yapılacağı için antrenörlerimizin uygulamaya bağlanacağı sisteme tanıtılacak bir mail adresi gerekmektedir. Bu nedenle e-devlet üzerinden kayıt olurken uygulamada kullanacağınız mail adresinin aynı olması gerekmektedir. Her katılımcının kendisine ait mail adresi olmalıdır. Aynı mail adresini birden fazla katılımcı için kullanmayınız. Uygulamayı kullanarak daha önce seminere katılan antrenörlerimiz seminere kayıt olurken aynı mail adresi ile kayıt olurlarsa bu işlemi yapmalarına gerek kalmayacaktır.

  • Kesinleşecek katılımcı listesinin ardından katılımcıların kayıt sırasında girmiş oldukları e-posta adreslerine Microsoft Teams üzerinden seminer katılım daveti gönderilecektir.
Dersler Microsoft Teams programı üzerinden yapılacaktır. Bu nedenle katılımcıların bu programı daha önceden bilgisayarlarına indirmeleri ve kurmaları önem taşımaktadır.  Bu davetiye linki aracılığı ile Microsoft Teams'e bağlanabilmeniz mümkün olacaktır. 

Derslere cep telefonu ile katılım kabul edilmeyecektir.

Mail hesaplarınız Microsoft dışı hesaplar (@yahoo.com, @gmail.com vb) ise ilk bağlantı sırasında Microsoft hesabı oluşturmanız istenecektir. Burada oluşturacağınız hesap ile teamse bağlanabileceksiniz.

Microsoft Hesabınız Yoksa İzlenecek Adımlar

Microsoft hesabına sahipseniz (@hotmail.com, @outlook.com vb) gelen davetiye linkini tıklayarak teamse katılabileceksiniz. Burada dikkat edilmesi gereken en önemli hususlardan birisi daha önce bu hesaplarınızla teamse bağlanmış iseniz karşınıza bağlanmak istediğiniz teams organizasyonunda Türkiye Satranç Federasyonu'nu seçmeniz olacaktır.

Microsoft Hesabınız Varsa İzlenecek Adımlar

Kesinleşecek katılımcı listesinin ardından katılımcılar kayıt sırasında belirtmiş oldukları e-posta adresleri ile dahil olacakları gruplara ekleneceklerdir. 

Kayıt olurken kullanıcı adı kısmına Ad ve Soyad bilginizi yazmanız ayrıca İş/Okul seçeneğinden ''iş'' seçmeniz gerekmektedir.

Teams İndir

Programı en geç 20.11.2020 tarihine kadar indirmiş olmanız gerekmektedir. Davetler bu tarih itibariyle e-posta adresinize gelecektir. Kurulumda kullanacağınız e-posta adresinin, e-devlet üzerinden kayıt olurken kullandığınız e posta olması gerektiğini önemle hatırlatırız.

 Bilgi için :  Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none; color: rgb(21, 73, 137); text-decoration-line: none; letter-spacing: 0.1pt;"> Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.