banner isbank

Kademeli Normalleşme Sürecinde Yüz Yüze Turnuva Düzenleme Esasları

adsz tasarm - 2021-06-01t160226.790Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Covid-19 Pandemi sürecinde evde kaldığımız günlerde online turnuvalar ve kampanyalar ile dijital ortam üzerinden bir arada olmaya devam ettik. Bu süreçte online turnuvalarda binlerce sporcumuz hamle yaptı. Satranç ailemiz olarak, sizlerle turnuva salonlarında bir arada olmayı, turnuva heyecanını birlikte yaşamayı çok özledik. Şimdi yeni normal döneminde Covid-19 Çalışma Prensipleri Komisyonunun uygun gördüğü öneriler doğrultusunda yeniden bir arada olma zamanı. “Maskeni tak, mesafeni koru ve hamleni yap” sloganı ile komisyonumuzun aldığı önerilere riayet ederek satranç taşlarına dokunmanın, bir arada olmanın mutluluğunu yaşayacağız.

Covid-19 Çalışma Prensipleri Komisyonumuz tarafından alınan öneriler ve Yönetim Kurulumuz tarafından alınan kararlar Covid-19’un Dünya ve Türkiye’deki etkilerinin değişimine bağlı olarak düzenli olarak güncellenmektedir.

Devletimiz tarafından alınan kararlar doğrultusunda ülke genelinde kademeli normalleşme sürecinde düzenlenmesi düşünülen turnuvalara ilişkin, usul ve esaslarla ilgili olarak TSF Covid-19 Çalışma Prensipleri Komisyonu aşağıdaki maddelerin uygulanmasını uygun görmüştür.

Rehber için tıklayınız.