banner isbank

Yaş Grupları 22-29 Ocak 2022'de Antalya'da!

tr1Her yıl ülkemizin dört bir yanından gelen sporcularımızın katılımıyla gerçekleştirdiğimiz Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonalarımız bu sene 22 – 29 Ocak 2022 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenecektir.

Şampiyonalara, İl/İlçe Yarışmalarını tamamlayan sporcular, geçtiğimiz sene Milli Takım havuzunda yer alan sporcular, KKTC'li sporcular,  Ulusal ve FIDE unvanlı sporcular kayıt yaptırabileceklerdir.

İl Müdürlüklerinden onaylı kafile listelerinde yer almayan sporcular final yarışmalarına katılamayacaklardır.

Başvuru işlemleri tamamlandıktan sonra; yukarıda belirtilen şartları sağlamayan sporcular şampiyonadan çıkarılacak ve tüm işlemleri iptal edilecektir.

Şampiyonalarımız katılımcıların sağlığı için belirlenen pandemi kurallarına riayet edilerek düzenlenecektir. Sporcularımız, velilerimiz ve antrenörlerimiz kayıt esnasında geçerli bir HES kodu beyan etmek zorundadır.

Şampiyonalara kayıtlar 20 Aralık 2021 tarihinde başlayacak olup, 14 Ocak 2022 tarihinde sona erecektir.

Şampiyonalarımızın yönergeleri ve diğer detaylar şampiyona kayıt başlangıç tarihi olan 20 Aralık 2021 Pazartesi günü açılacak yarışma sayfalarından ilan edilecektir.

NOT: İLİMİZDEN ŞAMPİYONAYA KATILACAK SPORCULARIN KAYITLARIN AÇILMASI İLE BİRLİKTE KAYIT İŞLEMLERİNİ TAMAMLAMALARI VE KAFİLE ONAYI İÇİN İL TEMSİLCİLİĞİMİZLE İRTİBATA GEÇMELERİ ÖNEMLE RİCA ONUNUR.